Rize Muhtarlar Dernegi Yeni Baskanini Seçti

Rize Muhtarlar Dernegi Baskanligi seçimlerinde Gökmen Genç 41 oy ile baskanliga seçildi.

Rize Muhtarlar Dernegi Yeni Baskanini Seçti
Rize Muhtarlar Dernegi Olagan Genel Toplantisi Ismail Kahraman Kültür Merkezinde yapildi. 2 adayin yaristigi seçimlerde 80 delege oy kullandi. Kullanilan oylarin ardindan açilan zarflarda Rize Merkez Hamzabey Mahallesi Muhtari Gökmen Genç 41 oy alirken adaylardan Elmali köyü muhtari Mehmet Salih Isyar 39 oy aldi. Seçimleri kazanan Gökmen Genç baskanlik koltuguna geçti.

Rize Muhtarlar Dernegi Baskanligina seçilen Gökmen Genç yaptigi açiklamada bütün mahalle ve köy muhtarlarinin beraber çalistigi bir dernek olusturmak oldugunu belirterek, “Niyetim hepimizin bir arada çalistigi saygi ve sevgi çerçevesinde kaynastigi bir dernek olusturmaktir. Biz muhtarlar toplumumuzun en temel yapi taslariyiz. Bizlerin görevi mahalle ve köylerimizle, buralarda yasayanlarin istek ve ihtiyaçlarini yerine getirmektir. Bu görevi en iyi sekilde yerine getirebilmek için, dernek üyelerimiz içinde güçlü bir birlik ve beraberlik hissi olusturmaliyiz. Benim hedefim hiçbir fark yapmadan, dernegimizi, Rize içindeki 126 muhtar arkadasimin bir arada çalisabilecegi bir dernek haline getirmektir” seklinde konustu.

Rize Muhtarlar Federasyonu Baskani Remzi Güzel, “Buradaki esas gaye her zamanki gibi milletimize en iyi sekilde hizmet etmek. Kurumumuzu bir adim daha ileriye tasimaktir. Demokrasinin geregi olan bu seçimde, kazanan kim olursa olsun unutmamamiz gereken en büyük nokta, bölüsürsek tok, bölünürsek yok oluruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA