Dogansehir'e Ahsap Konteynerler Kuruluyor

Trabzon’un Köprübasi Belediyesi, Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen Malatya’nin Dogansehir ilçesine ahsap konteynerler kuruyor.

Dogansehir'e Ahsap Konteynerler Kuruluyor
Asrin felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan tüm Türkiye seferber oldu. Trabzon’un Köprübasi Belediyesi de, barinma konusunda depremzedelere yardimci olmak adina Malatya’nin Dogansehir ilçesindeki Dogansehir Fen Lisesi bahçesine 30 adet ahsap konteyner yapimina basladi.

Kisa sürede tamamlanacak konteynerlere depremzedeler yerlestirilecek. Depremin ilk gününden itibaren ilçede bulunan Sivas Valisi Yilmaz Simsek, ahsap konteyner alaninda incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldi.

"Milletimiz büyük bir dayanisma örnegi gösteriyor"

Vali Simsek, ilçede depremzedelerin yaralarini sarmaya devam ettiklerini belirterek, "Milletimiz büyük bir dayanisma örnegi gösteriyor. Ülkemizin her yerinden buraya yardimlar yagiyor. Bu dayanismanin içinde Trabzon Köprübasi Belediyesi de yer aldi. Hummali bir çalisma içinde ahsap konteyner yapimi devam ediyor. Ahsap konteynerleri ilçemize kazandiran Köprübasi Belediyemize, belediye baskanimiza, kaymakamligimiza, Köprübasi halkina ve kisa sürede bu imalati gerçeklestiren isçi arkadaslarimiza tesekkür ederim. Hepsine sevgi ve selamlarimi iletiyorum" dedi.

Kaynak: İHA