Marmaris'te Yardim Seferberligi Devam Ediyor

Yüzyilin felaketi olarak adlandirilan ve ülkemizde 11 ilde büyük yikimlara sebep olan depremlerden etkilenmeyen bölgelerden yardim seferberligi devam ediyor. Mugla’nin Marmaris ilçesinde hem geçici konaklamak için gelen 6 bin 400 depremzede misafir için hem de deprem bölgelerine gönderilmek için yardim çalismalari devam ediyor.

Marmaris'te Yardim Seferberligi Devam Ediyor


Deprem felaketinin yasanmasinin ardindan tüm ülke gibi Marmarisliler de tek yürek oldu. Hem deprem bölgelerine hem de ilçede kirsal mahallelerde konaklayan depremzedelerin ihtiyaçlarini karsilamak için yardimlar gelmeye devam ediyor.

Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy deprem koordinasyon merkezinde hem gelen depremzedeler ile hem de yardim getiren hayirseverler ile görüserek gelen yardimlarin koordinasyonunu sagliyor. Marmaris Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma Vakfi çalisanlari ve gönüllüler yardim paketlerini tasnif ederek ihtiyaç sahibi depremzedelere ulastiriliyor.

Marmaris Belediyesi’nin, Marmarislilerin, STK’larin, haricinde bölgeye komsu ilçelerden de yardimlar gelmeye devam ediyor. Bodrum’dan bir minibüs dolusu yardim getiren bir otelin satin alma müdürü Umut Türkes ‘ Yardimlarimizi ihtiyaç sahipleri için ihtiyaç olan her yere götürmeye devam edecegiz’ dedi.

Kaynak: İHA