Baskan Oktay Engelli Depremzedelerle Bulustu

Engelli depremzede ve aileleri ile bir araya gelen Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, “Marmaris Belediye olarak ilçemizde yasayan engelli hemsehrilerimize oldugu gibi sizlere de elimizden gelen destegi verecegiz” diye konustu.

Baskan Oktay Engelli Depremzedelerle Bulustu


Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, deprem bölgesinden gelen engelli vatandaslar ve aileleri ile bir araya geldi. Oktay, “Ilçemizdeki engelli vatandaslarimiza oldugu gibi sizler için de elimizden geleni yapmaya haziriz” dedi.

Çamli’daki bir otelde kalan kalan engelliler ve aileleri zabita ekiplerinin araçlariyla Marmaris merkezdeki Engelli ve Aileleri Birligi Dernegi’ne getirildi.

Dernek Baskani Tulgay Hasar ve dernek üyeleriyle bir araya gelen depremzede misafirleri Belediye Baskani Mehmet Oktay da ziyaret etti. Deprem ve sonrasinda yasadiklarini anlatan aileleri ve engelli bireyleri dinleyen Oktay, çocuklarla da özel olarak ilgilendi.

Oktay, “Zor günler yasiyoruz ama bir olarak, birlikte olarak bu günlere dayanacagiz. Marmaris Belediyesi olarak ilk andan itibaren tüm gücümüzle deprem bölgesinde oldu. Ilçemize çok sayida insanimiz geldi. Hepiniz bizim misafirimizsiniz. Marmaris Belediye olarak ilçemizde yasayan engelli hemsehrilerimize oldugu gibi sizlere de elimizden gelen destegi verecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA