Alkolden Ehliyeti Iptal Edilen Sürücü Otomobille Palmiyeye Çarpti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde daha önce aday sürücüyken alkollü araç kullanmaktan ehliyeti iptal edilen otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince araci refüjdeki palmiye agacina çarpti. Sürücüye, ehliyetsiz araç kullanmaktan 8 bin 190 TL, araç sahibine de ehliyetsiz bir kisiye araç kullandirmaktan yine 8 bin 190 TL para cezasi uygulandi.

Alkolden Ehliyeti Iptal Edilen Sürücü Otomobille Palmiyeye Çarpti
Kaza, Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, Resul Arslan’in kullandigi 14 KR 290 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle refüjde bulunan palmiyeye çarpti, ardindan karsi seride geçti. Kazada basini otomobilin ön camina vuran otomobil sürücüsünün, trafik ekipleri tarafindan yapilan kontrolünde aday sürücü oldugu ve alkollü araç kullanirken yakalandigi için sürücü belgesinin iptal edildigi belirlendi.

Otomobil sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan 8 bin 190 TL, araç sahibine de ehliyetsiz bir kisiye araç kullandirmaktan 8 bin 190 TL olmak üzere toplam 16 bin 380 TL para cezasi uygulandi.
Kaynak: İHA