Depremzedelerin Bilecik'te Tedavileri Devam Ediyor

Bilecik’e gelerek Egitim Arastirma Hastanesi’ne deprem bölgesinden getirilen 234 depremzedenin 227’sinin tedavisinin tamamlanarak taburcu edilrken, 7’sinin tedavisi devam ediyor.

Depremzedelerin Bilecik'te Tedavileri Devam Ediyor
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, deprem bölgesinden Bilecik’e gelerek Egitim Arastirma Hastanesi’nde tedavi gören hastalari ziyaret etti. Adiyaman ve Kahramanmaras’tan gelen 72 yasindaki Ismihan Y., 57 yasindaki Ömer D., 13 yasindaki Sinem Ç. ve aileleri ile görüsen Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya ve esi Nurten Kizilkaya geçmis olsun dileklerini iletti.

Doktorlarla birlikte hastalari ziyaret eden Vali Kizilkaya, “Millet olarak yaralarimizi el birligi ile saracagiz. Bugünleri birlikte atlatacagiz. Sehrimizin tüm imkânlari depremzede vatandaslarimiz için seferber olmus durumda. Bilecik’imize gelen tüm depremzedelerimizi en iyi sartlarda karsilamak, barindirmak ve basta saglik olmak üzere tüm ihtiyaçlarini gidermek için gayret ediyoruz” diyerek deprem bölgesinden Bilecik’e gelerek hastanelere basvuru yapan 234 depremzede vatandasin 227’sinin tedavisinin tamamlanarak taburcu edildigini 7’sinin ise tedavisinin devam ettigini belirtti.

Kaynak: İHA