Canik Belediyesi'nden Miraç Kandili Özel Programi

Canik Belediyesi ilçede ‘Miraç Kandili Özel Programi’ düzenleyecek. Büyük Çamlica Camii Imam Hatibi Ishak Danis’in katilacagi programda, depremlerde hayatini kaybeden vatandaslar için dua edilecek.

Canik Belediyesi'nden Miraç Kandili Özel Programi


Canik Belediyesi’nin ilçede düzenleyecegi Miraç Kandili Özel Programi’nda bir araya gelecek olan binlerce vatandas, Kahramanmaras merkezli depremlerde hayatini kaybeden vatandaslar için dua edecek. Büyük Çamlica Camii Imam Hatibi Ishak Danis’in ve Canik Ilçe Müftülügü imam hatiplerinin Kuran’i Kerim tilavetinde bulunacagi, Mevlid-i Serif’in seslendirilecegi ve depremlerde hayatini kaybeden vatandaslar için dualar edilecegi ‘Miraç Kandili Özel Programi’ 17 Subat 2023 tarihinde saat 18.30’da Canik Merkez Camii’nde gerçeklesecek.

Canik’te Miraç Kandili dualarla idrak edilecek

Canik Belediyesi ve Canik Ilçe Müftülügü is birligiyle düzenlenecek Miraç Kandili Özel Programi’nda binlerce vatandas Canik Merkez Camii’nde bir araya gelecek. Programda Kahramanmaras merkezli depremlerde hayatini kaybeden vatandaslar, depremzedeler ve deprem bölgesinde çalismalara devam eden ekipler için dualar edilecek. Programda Kur’an-i Kerim tilavetinde bulunacak olan Büyük Çamlica Camii Imam Hatibi Ishak Danis ve Canik Ilçe Müftülügü imam hatipleri, Mevlid-i Serif seslendirecek. Miraç Kandili’nin dualarla idrak edilecegi programda, Canik Belediyesi vatandaslara ikramlarda bulanacak.
Kaynak: İHA