Çadirkentte Kalanlar Tiras Edildi, Kiz Çocuklarina Saç Bakimi Yapildi

Gaziantepli bir erkek kuaförü, siddetli depremler nedeniyle zor günler geçiren ve yasamlarina çadirkentte devam etmek zorunda kalanlara kuaför hizmeti sunuldu. 85 depremzede tiras edilirken, kiz çocuklarinin da saç bakimlari yapildi.

Çadirkentte Kalanlar Tiras Edildi, Kiz Çocuklarina Saç Bakimi Yapildi
Kahramanmaras Pazarcik merkezli 7.7 ve Elbistan merkezli 7.6’lik iki büyük depremin en ciddi hasara yol açtigi noktalardan biri de Gaziantep’in Nurdagi ilçesi oldu. Siddetli depremler nedeniyle yüzlerce binanin yikildigi, yüzlercesinin ise agir hasarli oldugu Nurdagi ilçesindeki depremzedeler ise yasamlarina kurulan çadir kentte devam etmeye çalisiyor.

85 depremzede tiras edildi, kiz çocuklarinin saç bakimi yapildi

Gaziantepli erkek kuaförü Ridvan Turgut, siddetli depremler nedeniyle zor günler geçiren ve yasamlarina çadirkentte devam etmek zorunda kalan depremzedelere tiras hizmeti verdi. Kuaför Ridvan Turgut ve 5 kisilik ekibi, çadirkentte yasamlarini sürdürmeye çalisan 85 depremzedeye tiras etti. Turgut’un ekibinde yer alan Fatmagül Gerçek ise deprem korkusunu üzerinden atmakta zorlanan kiz çocuklarinin saç bakimlarini yaparak bir nebze de olsa yüzlerini gülmesini sagladi.

"Depremzedelerin yüzünde bir nebze olsun tebessüm olusturmak istedik"

Yapilan örnek davranisla ilgili konusan Ridvan Turgut, "Ülkemiz zor günler geçiriyor. Bu siddetli depremleri biz de bizzat yasadik ama kisa sürede toparlanmamiz gerekiyordu. Gaziantep’te erkek kuaförü olarak hizmet veriyoruz. Bu süreçte, Nurdagi’nda depremi derinden yasayan vatandaslarimiza destek olmak için tiras hizmeti sunmak istedik. Bu sayede, zor günler geçiren depremlerde vatandaslarimizin bir nebze olsun yüzünde tebessüm olusturmak istedik" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA