Baskan Özlü Afet Bölgesi Hatay'da

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, depremden etkilenen Hatay’da incelemelerde bulundu. Afet Koordinasyon merkezinde bir dizi temaslarda bulunan Baskan Özlü daha sonra sehir genelinde yapilan çalismalari takip etti.

Baskan Özlü Afet Bölgesi Hatay'da
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Maras depreminden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da giderek temaslarda bulundu. Özlü, dün tuvalet ve sobadan olusan yardim konvoyu ile yola çikmasinin ardindan ilk temaslarini Hatay da gerçeklestirdi. Burada ilk olarak Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Özlü, AFAD Baskan Yardimcisi Önder Bozkurt’tan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Ardindan afetin izlerini tasiyan Hatay sokaklarini dolasan Özlü, Içisleri Bakani Süleyman Soylu, bakan yardimcisi Ismail Çatakli ile de yasanan deprem ve devletimizin yaptigi çalismalara yönelik degerlendirmelerde bulundu.

Baskan Özlü, daha sonra Düzce Arama Kurtarma ekiplerinin bulundugu bölgeye geçerek, çalismalari takip etti, ekiplere kolayliklar diledi.

Cumayeri Belediyesinden as evi

Faruk Özlü, Cumayeri Belediyesi tarafindan bölgede kurulan as evini de ziyaret etti. Özlü “Cumayeri Belediye’mizin Hatay Kirikhan’da kurdugu mobil mutfakta depremzede kardeslerimiz için sicak yemek yapiliyor. Yardimlarimizi hiç durmadan bölgeye ulastirmaya devam ediyoruz, Düzce Belediyesi olarak kuru erzak ve gida destegimizi hemsehrilerimize ulastiriyoruz” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA