Baskan Kaplan Depremzede Çocuklara Moral Oldu

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Adiyaman ve Hatay’dan Koçarli’ya gelen depremzede çocuklar ile bulustu.

Baskan Kaplan Depremzede Çocuklara Moral Oldu


Ilçede depremzede çocuklara yönelik yapilacak etkinliklerden bahseden ve dagittigi hediyelerle, çocuklara moral olan Kaplan “Onlar bizim gelecegimiz. Yaralari el ele vererek saracagiz. Yasanan felaketten en çok etkilenen bu yavrularimiz için ne yapsak azdir” dedi.



Deprem bölgesinden Koçarli’ya gelen, Koçarli Belediyesinin misafiri olarak belediye otelinde barinma sorunu çözülen depremzede ailelerin çocuklariyla tek tek yakindan ilgilenen Belediye Baskani Nedim Kaplan, “Çocuklarimizi depremin etkisinden bir nebze de olsa uzaklastirmak istiyoruz. Sosyal hayata dönmeleri ve mutlu olmalari adina depremzede çocuklarimiz için Belediyemiz Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügümüz basta olmak üzere personellerimiz ile çesitli etkinlikler düzenleyecegiz. Tiyatro, sinema, müzik ve çesitli etkinlikler ile çocukluklarini yasamalarini saglayacagiz. Bu çocuklarimiz aileleri ile birlikte bizlere emanet. Kendilerini en iyi sekilde misafir etmek ise bizim boynumuzun borcu. Onlar için ne yapsak azdir. Bu yüzden de elimizden gelenin fazlasini yapmak ve basta depremzede çocuklarimiz olmak üzere aileleri ile mutlu etmek için tüm çabamiz ve çocuklarimiza depremin acilarini unutturmak istiyoruz” diye konustu.



Bulusmada depremzede çocuklara önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan çesitli etkinliklerin müjdesini de veren Baskan Kaplan, tek tek yakindan ilgilendigi çocuklara verdigi çesitli hediyelerle mutlu ederek “Ben hep sizlerin yaninda olacagim” dedi.

Kaynak: İHA