SUBÜ Gönül Elçileri Platformu Kuruldu

SUBÜ’de depremzedelere iliskin yardim çalismalarini daha etkin hale getirebilmek için SUBÜ AFAD Koordinasyon Kurulu kuruldu ve SUBÜ Gönül Elçileri Platformu olusturuldu.

SUBÜ Gönül Elçileri Platformu Kuruldu
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) bünyesinde Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan bölgedeki depremzedelere iliskin olarak üniversiteden saglanan destekleri AFAD koordinasyonu ile daha etkin hale getirmek ve devamliligi saglamak için SUBÜ AFAD Koordinasyon Kurulu olusturuldu. Ayrica ögrenciler, akademisyenler ve idari personeller için SUBÜ Gönül Elçisi Platformu açildi.

Bu çerçevede deprem bölgesinde gönüllü olarak görev almak, ihtiyaç malzemeleri yardiminda bulunmak, Turizm Fakültesi ve Sapanca Turizm Meslek Yüksekokulu’ndaki ekmek ve unlu mamullerin üretim süreçlerine katki vermek, Ferizli Meslek Yüksekokulu’ndaki kislik kiyafet dikimine destek olmak, Sakarya’ya yerlesen depremzede ailelerin çocuklarinin rehabilitasyon çalismalarinda yer almak isteyenler https://gonulelcileri.subu.edu.tr adresindeki formu doldurarak SUBÜ Gönül Elçisi olabilecekler.
Kaynak: İHA