Hatay'da Deprem Sonrasi Dehsete Düsüren Görüntü

Hatay’da deprem sonrasi bir köydeki zeytin tarlasini ikiye bölen 30 metre derinliginde yaklasik 200 metre genisliginde dev bir yarik olustu. Bölge sakinleri depremde büyük bir patlama sesi duydugunu ifade etti.

Hatay'da Deprem Sonrasi Dehsete Düsüren Görüntü
Kahramanmaras merkezli depremler sonrasinda Hatay Altinözü Ilçesi’ne bagli Tepehan Köyünde 35 dönümlük zeytin bahçesini ortadan ikiye bölen yarik olustu. Yaklasik 30 metre derinliginde 200 metre genisligindeki çukur vatandaslari ise tedirgin etti. Olusan dev yarik dron ile havadan da görüntülendi. Bazi vatandaslar deprem sirasinda büyük bir patlama sesi duyduklarini ayni bölgede yine yesil isik gördüklerini söyledi.



Olayi anlatan bölge sakinlerinden Aziz Gündüz , “Çok büyük bir patlama oldu, ben görmedim ama ses duydum. Sabah bu tarafa dogru baktigimda maalesef bu tarafta böyle bir yikinti gördük. Bu tarafa dogru tarlaydi dümdüzdü. Simdi kepçe dahi inmez. Bilemiyorum ne oldugunu” dedi.

Abdullah Temizkan isimli bir diger bölge sakini ise, “Patlama buradan çikmis. Çökmüs böyle bir sey yok. Patladigini görenler var. Inanamadim. Buradan yesil dumanlar çikmis” diye konustu.

Kaynak: İHA