Keçiören Kartpostal Gibi

Keçiören’de dün aksam saatlerinde etkili olan kar yagisi ilçede ortaya koydugu kartpostallik görüntüleriyle görenleri kendine hayran birakti. Yilin ilk karini alan Keçiören’de; park, bahçe ve dinlenme alanlari essiz görüntüleriyle fotograf tutkunlarini da sokaga döktü.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Kar yagisinin ilçemizde olusturdugu kartpostallik manzaralar görülmeye deger. Beyaz örtü ilçemizdeki güzelliklerle birlesince keyifli bir seyir imkâni sundu. Insallah kar yagisi devam eder, bereketini ve güzelligini ülkemize yasatmaya devam eder.” dedi.

Keçiören’in yüksek noktalarina daha fazla kar yagdigini dile getiren Altinok, ilçede ulasimda herhangi bir aksamanin yasanmadigini, belediye ekiplerinin dün gece kar küreme çalismalarini araliksiz sürdürdügünü söyledi.

Kaynak: İHA