'Ara Tatil Gençlik Kampi' Sona Erdi

Erzincan Il Müftülügü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlügünce düzenlenen “Ara Tatil Gençlik Kampi” yogun geçen bir haftanin ardindan sona erdi.

Gülabibey Diyanet Gençlik Merkezinde ve Hafiz Mehmet Aydin Gençlik Merkezinde 75 ögrenci için hazirlanan ve 1 hafta süre ile devam eden gençlik kampinda, ilkögretim seviyesindeki ögrencilerin ruh fikir ve gönül dünyalarinin gelisimi ve tatil döneminde nitelikli zaman geçirebilmeleri için özenle hazirlanan bir egitim programi uygulandi.

Ögleden önceki saatlerde Kur’an-i Kerim dersleri, temel dini bilgiler ve peygamber efendimizin gençlik hayatinin islenildigi dersler, ögle yemegi ikrami, namaz saatleri, dinlenme ve teneffüslerle beraber, ögleden sonralari da film-belgesel saatleri, oyun eglence saatleri, âdâb dersleri gibi birçok faydali etkinliklerle takviye edildi.

Erzincan Il Müftülügü görevlileri, Il Milli Egitim Müdürlügü ögretmenleri, Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi ögretim görevlileri, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü gençlik liderleri, Erzincan Belediyesi yetkilileri ve uzman misafirlerin ögretim programinda gönüllü olarak görev aldigi gençlik kampi, Pir-i Sami Hazretleri Türbe Camiinde yapilan kapanis programi ile sona erdi.

Ilan edildikten kisa bir süre sonra kayitlari dolan kamp faaliyetine katilan ögrenciler ve velileri böylesi genis çapli ve oldukça verimli bir organizasyonu hazirladiklarindan dolayi Erzincan Müftülügüne ve emegi geçen gençlik hizmetleri çalisanlarina tesekkürlerini ilettiler.

Il Müftülügünün yani sira gençlik hizmetlerinin tüm faaliyetlerinde gönüllü olarak katki saglayan EBYÜ, Il Milli Egitim Müdürlügü, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Erzincan Belediyesi’ne de tesekkürlerini ve memnuniyetlerini ileten ögrenci aileleri ve müftülük gençlik koordinatörlügü birimi, bu programlari, yaptiklari hayirlar vesilesiyle daima destekleyen Erzincanli hayirseverler için dualar ettiler.
Kaynak: İHA