Pinarbasi Ve Sariz Da Dogalgaza Kavusacak

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Felahiye ve Özvatan ilçelerinin dogalgaz ile bulusmasinin ardindan yarin da Pinarbasi ve Sariz ilçelerinin dogalgaza kavusmasi için ilk adimi atacak.

Pinarbasi Ve Sariz Da Dogalgaza Kavusacak
Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin de hissedari olan ve 2003 yilindan bu yana çalismalarina devam eden Kayserigaz, Kayseri merkez dâhil 14 ilçede yaklasik 700 bin aboneye dogalgaz hizmeti sunarken, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in özverili gayretleriyle 16 ilçe de dogalgaz ile bulusacak. Baskan Büyükkiliç’in yogun gayretleriyle yapilan çalismalarin ardindan 5 Aralik’ta Felahiye ve Özvatan’a dogalgaz arzi saglanirken, son iki ilçe olan Sariz ve Pinarbasi ilçelerinin dogalgaz ile bulusmasi için de ilk adim atilacak. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada; “Büyüksehir Belediyesi tarafindan Pazar günü saat 11.00’de Pinarbasi Belediyesi önünde, 13.00’te ise Sariz Belediyesi önünde Dogalgaz Altyapi Çalismasi Baslangiç Töreni düzenlenecek” dedi.

Tüm ilçelerin dogalgaza kavusmasi için kollari sivadiklarini, 16 ilçenin de dogalgaz ile bulusmasi için gayret ettiklerini ifade eden Baskan Büyükkiliç, sözlerini söyle sürdürdü;

"Merkez ve merkeze en uzak noktadaki hemsehrilerimize en iyi sekilde hizmet için gayret gösteriyoruz. Kayseri’miz merkez ve kirsal olarak bir bütündür, her bir vatandasimiz basimizin tacidir ve biz onlarin hizmetkâriyiz. Bu anlayisla Kayseri’mizde dogalgaz olmayan bir bölge kalmamasi için yatirimlarimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Pinarbasi ilçesindeki Güney, Gümüsgün, Uzunyol, Yeniocak, Yenicami, Kerimoglu, Inönü, Kayaönü ve Hürriyet (merkez) mahallelerine ait imar ve mülkiyet sorunu bulunmayan cadde ve sokaklarin dogalgaz arzi saglanacak. Ayrica, Sariz ilçesindeki Kuscu, Incedere, Yeni, Kizilpinar, Bahçeli ve Günesen (merkez) mahallelerine ait imar ve mülkiyet sorunu bulunmayan cadde ve sokaklarin dogalgaz arzinin saglanmasi planlanacaktir. Iki ilçemize de hayirli, ugurlu olsun.”

Büyükkiliç, vatandaslarin huzuru ve konforu adina daha kaliteli hizmet anlayisiyla çalistiklarini belirterek, Pazar günü saat 11.00’de Pinarbasi Belediyesi önünde, 13.00’te ise Sariz Belediyesi önünde gerçeklesecek Dogalgaz Altyapi Çalismasi Baslangiç Töreni’ne tüm Kayserilileri de davet etti.
Kaynak: İHA