'Harikalar Mutfagi' Yogun Ilgi Gördü

Biga Belediyesi’nin katkilariyla T.C. Kültür ve Turizm Bakanligi Bursa Devlet Tiyatrosu tarafindan Biga Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneye koyulan ‘Harikalar Mutfagi’ adli çocuk tiyatrosu büyük ilgi gördü.

'Harikalar Mutfagi' Yogun Ilgi Gördü
Sabah ve ögleden sonra olmak üzere düzenlenen iki ayri seans, katilimin yogunluguyla dikkat çekti. Koltuklar, merakli gözlerle ve heyecanla oyunu izleyen çocuklarla dolup tasti. Etkinlik sirasinda, Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan da seyirciler arasinda yerini aldi ve çocuklarin keyifli zaman geçirmesine taniklik etti. Baskan Erdogan, tiyatro etkinligi sonrasinda yaptigi açiklamada, kültürel etkinliklere verilen destegin önemine vurgu yaparak, çocuklarin sanatla bulusmasinin ve tiyatro gibi etkinliklerle egitici ve ögretici içeriklere erisiminin desteklenmesi gerekliligine dikkat çekti.

Baskan Erdogan, pandemi sebebiyle ara verilen kültür sanat etkinliklerinin süratle devam edecegini vurgularken, kis aylarinda bir çok tiyatronun da müjdesini verdi. Ayrica, tiyatro ekibine tesekkürlerini ileterek, emeklerinden dolayi minnettarligini ifade etti.

‘Harikalar Mutfagi’nin, çocuklara hem eglenceli hem de ögretici bir zaman sunmasindan duydugu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA