Kadinlar Çukurova Meclisinde

Çukurova Belediyesi Meclis oturumunu basan bir grup kadin ellerinde döviz ve pankartlarla temsilde esitlik istedi. Kadinlar çogunlugu erkeklerden olusan meclis üyelerine dönerek, “Bu koltuklarin yarisi bizim” slogani atti. Bu siradisi eylem karsisinda sasiran Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, hakli mücadelelerinde kadinlarin yaninda oldugunu ifade etti.

Kadinlar Çukurova Meclisinde
Çukurova Belediye Meclisi siradisi bir eyleme taniklik etti. Meclis oturumu sürerken ellerinde dövizlerle sloganlar atarak bando esliginde salona giren bir grup kadin temsilde esitlik istedi. Çukurova Belediyesi Kadin ve Aile Müdürlügü personeli, Kadin Adaylari Destekleme Dernegi (KADER) ve Akdeniz Kadinlari Bando Grubu üyeleri oldugu bildirilen kadinlar bando esliginde seslerini duyurdular.

Çogunlugunu erkeklerin olusturdugu Çukurova Belediye Meclisinde siralara dönerek “Bu koltuklarin yarisi bizim” seklinde slogan atan kadinlar, temsilde esitlik isteklerini dile getirdiler.

Kadinlarin siradisi eylemi meclis üyeleri kadar oturumu yöneten Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i de sasirtti. Kendisinin kadin dostu bir belediye baskani oldugunu belirten Baskan Çetin, “Birçok batili ülkeden önce kadinlarimiza birçok hakkini veren ülkemizin kurtaricisi, cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha minnet ve rahmetle aniyorum” dedi.

Meclisi basin kadinlar Baskan Soner Çetin ile hatira fotografi çektirdikten sonra yine bando esliginde sloganlar atarak salondan ayrildi.
Kaynak: İHA