Çukurova'da Dilenci Operasyonu

Çukurova Belediyesi Zabita ekipleri, özellikle kavsaklarda dilenen, cam silen, mendil satan ve bu suretle trafik güvenligini tehlikeye düsüren kisilere karsi operasyon baslatirken, çok sayida kisi hakkinda islem yapildi.

Çukurova'da Dilenci Operasyonu
Çukurova ilçesinde; dilenciler, cam silen çocuklar ve mendil satan kadinlarla ilgili operasyon baslatildi. Kaymakamligin talimati üzerine hareket geçen Çukurova Belediye Zabita Müdürlügü ekipleri emniyet güçlerinin de destegi ile isikli kavsaklarda çalismalarini yogunlastirdi.

Kavsaklarda trafik akisini tehlikeye düsüren kisilerin ve çocuklarin çalistirilmasini engellenmesi amaciyla yürütülen çalismalara çok sayida zabita memuru ve emniyet personeli katildi.

Çalismalarda dilencilik yapan, mendil, çiçek ve yara bandi satan, trafik isiklarinin bulundugu kavsaklarda araçlarin camini silerek vatandaslardan para isteyen çogunlugu çocuk ve kadin kisiler engellendi, haklarinda yasal islem yapildi.

Emniyet destekli olarak Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekiplerinin bu tür çalismalarin yogun olarak devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA