Sokak Ortasinda Cinayet Kamerada

Konya’da oto tamircisi Mehmet Yildiz’in sokak ortasinda tabancayla vurularak öldürülmesinin ardindan olay anina iliskin güvenlik kamerasi görüntüsü ortaya çikti.

Sokak Ortasinda Cinayet Kamerada
Olay, Cuma günü aksam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Meydani Ahmet Bey Sokak üzerinde bulunan bir oto tamirhanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan D., 13 yil önce kardesini biçakla yaralayarak felç kalmasina sebep olan ve olaydan sonra aralarinda husumet bulunan Mehmet Yildiz’in is yerine geldi. Burada ikili arasinda çikan tartisma sonrasi Ramazan D. yaninda bulunan tabancayla Mehmet Yildiz’a ates ettikten sonra olay yerinden kaçti. Gögsünden ve bacagindan agir yaralanan Mehmet Yildiz, ambulansla kaldirildigi Konya Numune Hastanesinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olay yerinden kaçan süpheli Ramazan D. ise Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekiplerince kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi.

Cinayet ani kameraya yansidi

Polis ekiplerinin sokak üzerinde yaptigi inceleme sonrasi cinayet anina ait güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Olay aninin saniye saniye yansidigi kamera görüntülerinde, Mehmet Yildiz’in is yerinden çiktiktan sonra Ramazan D.’nin olay yerine geldigi yaninda bulunan tabancayla Mehmet Yildiz’a ates ettikten sonra kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA