Malatya'ya Sehit Atesi Düstü

Irak’in kuzeyinde PKK’li teröristlerin saldirisinda sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Emre Taskin’in sehadet haberi Malatya’daki aileye ulasti. Anne ve babasi Umre’de oldugu ögrenilen sehidin baba ocagi Türk Bayraklari ile donatildi.

Malatya'ya Sehit Atesi Düstü


Irak’in kuzeyindeki üsse PKK’li teröristler tarafindan gerçeklestirilen saldirida sehit düsen 3 askerden biri olan Piyade Sözlesmeli Er Emre Taskin’in (22) aci haberi Malatya’nin Battalgazi ilçesinde yasayan aileye ulasti. Ilçe Kaymakami Erkan Savar, Alacakapi Mahallesinde bulunan aileye aci haberi ulastirirken sehidin anne ve babasinin Umre için Mekke’de olduklari ögrenildi. Geçtigimiz yil göreve basladigi belirtilen sehidin bir kardesinin de TSK’da görevli oldugu ögrenildi. Aslen Bingöl’ün Karliova ilçesi nüfusuna kayitli olan sehidin cenazesi ise Malatya’nin Battalgazi ilçesinde defnedilecek.

Aci haberi duyan sehidin yakinlari gözyaslarina bogulurken sokak itfaiye ekiplerince Türk bayraklari ile donatildi. Piyade Sözlesmeli Er Emre Taskin’in bir süre önce sosyal medya hesabinda yayinladigi “sehit olursam bunu paylasin” ifadesi ise yürekleri buruktu.
Kaynak: İHA