Küllükte Unutulan Sigara Evi Yakti
Manisa’nin Alasehir ilçesinde yanik unutulan sigara nedeniyle yangin çikti. Itfaiye ekipleri tarafindan söndürülen yanginda yaralanan olmazken ev sahibi son anda kurtarildi.

Yangin nedeniyle büyük bir panik yasadiklarini söyleyen apartman sakinlerinden Sudenaz Akkan, "Biz 3. katta oturuyorduk. Bir anda gürültüler oldu. Hemen disariya çiktik. Sonra aklima geldi, asagi indikten sonra tekrar eve çikarak evde mahsur kalan 3 kedimi kurtardim" dedi.
Yanginin sigaradan çiktigini belirten apartman yöneticisi Süleyman Kaya, "Yemek yerken sigara yakmis uyumus kalmis. Sigara yere düsmüs, yangin çikmis. Itfaiye polis ve saglik ekipleri geldiler. Yangini söndürdüler. Apartman sakinlerini dumandan etkilenmemesi için disariya çikarttilar" dedi.
