Siirt 8. Kitap Fuari Sona Erdi

Siirt’te “Yüz Yillar Boyu Oku” temasiyla 11 Aralik tarihinde açilan Siirt 8. Kitap Fuari bugün sona erdi.

Siirt 8. Kitap Fuari Sona Erdi
Siirt Valiligi ev sahipliginde, Siirt Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 8. Kitap Fuarina 57 seçkin yazar, 80 yayinevi katilirken, fuar boyunca yazarlar tarafindan söylesi, imza günü ve çocuklara yönelik çesitli sanat etkinlikleri düzenlendi.

Kitap fuari kentin kültür-sanat ve edebiyat ile tanitimina büyük bir katki sagladi.

Buna benzer etkinliklerin sürekliliginin olmasini belirten Veysel Kadirhan Çolak, “Siirt’imiz için kitap fuarinin olmasi, insanlarin aktivite olarak degerlendirip kendini gelistirmesi açisindan güzel bir etkinlik. Biz de bunun için geldik buraya. Güzel kitaplar da aldik. Herkese tesekkür ediyorum’’ dedi.

Fuar boyunca kitaplari inceledigini belirten Tugba Gürgen Altintas ise, “Yedi gün boyunca kitap fuarina gelmeye çalistim. Sevdigim yazarlar geldi. Siirt’te böyle etkinliklerin olmasi gerekiyor. Gerçekten çok etkileyici. Kitap fuarina büyük ilgi var. Bu etkinliklerin sürekliliginin devaminin olmasi gerekiyor” diye konustu.

Okuyucu Murat Epönder, sunlari kaydetti:

“Kitap fuarini çok begendik. Birçok kitap gördük. Böyle etkinliklerin Siirt’te daha çok olmasini diliyorum. Çünkü gerçekten çok güzel etkinlikler ve çok büyük katilim oldugunu gördük. Emegi geçen herkese çok tesekkür ederim.’’
Kaynak: İHA