Domaniç'te Muhtarlarin Taleplerini Dinledi

Kütahya Valisi Musa Isin, halkin beklentilerini birinci agizdan dinlemek ve hizmetlerin daha etkin bir sekilde sunulmasini saglamak amaciyla baslattigi Muhtarlarla Istisare Toplantisi’nin dördüncüsünü Domaniç ilçesinde gerçeklestirdi.

Domaniç'te Muhtarlarin Taleplerini Dinledi
38 köy ve mahalle muhtariyla bir araya gelen Isin, talep ve önerileri dinleyerek iletilen sorunlarin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Türkiye Cumhuriyeti’ni müreffeh bir seviyeye getirmek için hep birlikte çalisacaklarina dikkat çeken Vali Isin, “Son devletimiz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni hep beraber müreffeh bir seviyeye getirmek için basta Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde ve liderliginde ikinci yüzyila, sani, serefine layik bir sekilde deruhte edecegiz ve Türk milleti, tarihinde oldugu gibi sanli yerini koruyacak ve basat olacaktir. Bu hem Islam alemi hem de Türk milleti için önemlidir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA