Kasapoglu'ndan Selendi'de Inceleme

Eski Gençlik ve Spor Bakani AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu Manisa’nin Selendi ilçesini ziyaret etti.

Kasapoglu'ndan Selendi'de Inceleme
Geçtigimiz dönem Gençlik ve Spor Bakani olan ve su anda AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu aksam saatlerinde Manisa’nin Selendi ilçesine gelerek ziyaret ve temaslarda bulundu. Parti binasinda AK Parti Selendi Ilçe Baskani Seref Kaçar ve partililer tarafindan karsilanan Kasapoglu, burada vatandaslarla sohbet etti. AK Parti Selendi Ilçe Baskani Seref Kaçar yaptigi konusmasinda, "Bakanligi döneminde ilçemize kazandirdigi hizmetlerden dolayi kendisine tesekkür ediyoruz. Selendi spor alani açisindan çok hizmet aldi. Bakanimiz sayesinde Selendi ilçemiz tarihinde spor anlaminda alinmamis hizmetleri aldi." dedi.

Selendi’ye her zaman desteklerinin devam edecegini belirten AK Parti Izmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu ise yaptigi açiklamada sunlari söyledi: "Eksik olan yerlerin biran önce tamamlanmasi konusunda her daim sizinleyiz. Selendi bu hizmetleri fazlasi ile hak ediyor."

Kasapoglu ve beraberindekiler daha sonra bakanlik tarafindan yapilan hizmetleri yerinde görmek için stadyum ve kapali yüzme havuzuna giderek yerinde incelemelerde bulundu. Kasapoglu’nun Selendi ziyaretine Selendi Belediye Baskani Nurullah Savas ve AK Parti Kula Ilçe Baskani Eyüp Yavuz Askin da eslik etti.
Kaynak: İHA