Yol Üstü Parklanmada Yeni Ücret
Belde A.S.’nin Kocaeli genelinde islettigi yol üstü parklanma alanlarinda yeni ücret tarifesine geçiliyor. Bu yildan itibaren ilk kez motosikletler için de parklanma ücreti alinacak.

Yeni ücret tarifesi 6 Kasim Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya baslanacak. Yol üstü parklanmalarda en son tarife degisikligi UKOME karariyla 22 Aralik 2021 tarihinde yani 2 yil önce alinmisti.
Ilk 15 dakika ücretsiz
Belde A.S. tarafindan Izmit, Gebze, Derince, Körfez ve Karamürsel’de isletilen yol üstü parklanmalarda ilk 15 dakikaya kadar ücret alinmayacak. 3 saatten sonra devam eden parklanmalarda ise her saat için 1 saatlik ücret tarifesi uygulanacak. Karamürsel Ilhan Çinar Alanindaki binek araçlar için günlük 15 TL, motosikletliler için günlük 10 TL sabit ücret uygulanacak. Gazi ve sehit yakinlari yol üstü parklanmalardan 3 saate kadar ücretsiz yararlanacak, süre asimi ise ücrete tabi olacak.
