Kendini Tani, Özünü Kesfet

Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi tarafindan düzenlenen “Kendimizi Tanimak, Özü Kesfetmek, Yetenek ve Hayat Amaci” baslikli egitim programi gerçeklestirildi.

Kendini Tani, Özünü Kesfet
Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi toplanti salonunda ki programda; Ögretim Görevlisi Nurten Merdivenci sunum gerçeklestirdi. Egitim programina baslarken katilimcilar ile soru-cevap seklinde kendini tanima sürecinden bahseden Merdivenci, insanin kendisini nasil taniyabilecegi ile ilgili bilgiler paylasti.

Birtakim sorular sorarak kendimizi taniyabilecegimizi belirten Merdivenci; deneme yanilma yöntemi, hayatin akisi, yas ve sartlardaki degisimler gibi faktörlerin kisinin kendisini tanimasinda etkili oldugunu sözlerine ekledi.

Kisinin, dogru yerde ve dogru zamanda olmasinin önemine de deginen Nurten Merdivenci konusmasinin sonunda hayat amacinin nasil olusturulacagi, kisisel özellikler ve is yasamindan bahsederek sunumunu noktaladi.
Kaynak: İHA