Baskan Altikulaç, Aday Adayligi Basvurusunu Yapti

Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, Devrekani Belediye Baskanligi aday adaylik müracaatini AK Parti Daday Ilçe Baskanliginda yapti.

Baskan Altikulaç, Aday Adayligi Basvurusunu Yapti
Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, aday adaylik basvurusunu yapti. AK Parti Daday Ilçe Baskanligina giden Altikulaç, resmi basvurusunu yaparak AK Parti’den Devrekani Belediye Baskanligi için aday adayi oldu.

Aday adayligi basvurusunun ardindan açiklamada bulunan Altikulaç, “31 Mart 2024 Belediye Baskanligi Seçimleri için aday adaylik resmi müracaatimizi yaptik. Aday adayligi müracaatimda beni yalniz birakmayan tüm ekibime, önceki dönem ilçe baskanlarima, tüm gönül dostlarima çok tesekkür ederim. Bizleri sicak ortamda karsilayan Ilçe Baskanimiz Sayin Hayrettin Melezoglu ve partimizin tüm kademelerinde görev alan dava arkadaslarimiza misafirperverliklerinden dolayi minnet ve sükranlarimi sunuyor, kendimi ve ekibimi önce Allah’a sonra siz Devrekanili hemsehrilerime emanet ediyorum. Aday adayligi sürecinde tüm dava arkadaslarimin yardim ve desteklerini bekliyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA