Hamleler 100. Yil Askina Atildi
DENIZLI – Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yili ve 10 Kasim Atamiza Saygi Satranç Turnuvasinda 270 sporcunun hamle yaptigi, 3 gün süren müsabakalar ödül töreniyle sona erdi.

Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Denizli Barosunun destekleriyle düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yili ve Atamiza Saygi Satranç Turnuvasi, 10-12 Kasim tarihleri arasinda Pamukkale Satranç Salonunda yapildi. 4 farkli kategoride 270 sporcunun hamle yaptigi ve 3 gün süren müsabakalar, dereceye giren sporculara ödüllerinin verildigi törenle sona erdi.
Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi
3 gün boyunca farkli kategorilerde heyecanli ve zorlu müsabakalara sahne olan Cumhuriyetimizin 100. Yili ve Atamiza Saygi Satranç Turnuvasi, son gün karsilasmalarinin ardindan gerçeklesen ödül töreniyle tamamlandi. Turnuvada sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, Denizli Baro Baskan Yardimcisi Ufuk Kök ile Baro Müdürü Özlem Çelikkol takdim etti.
