Agri'da Belediye Baskan Aday Adayi Basvurulari Devam Ediyor

Agri’da 2024 yilinda yapilacak Mahalli Idareler Seçimleri öncesi AK Parti’ye belediye baskani aday adayi basvurulari devam ediyor. AK Parti Agri Il Baskanvekili Avukat Mahmut Ogur, belediye baskani aday adayligi sürecinin 22 Kasim Çarsamba günü sona erecegini belirterek, Agri halkinin teveccühüne talip olduklarini söyledi.

Agri'da Belediye Baskan Aday Adayi Basvurulari Devam Ediyor
AK Parti Agri Il Baskanligina belediye baskani aday adayligi basvurulari devam ediyor. AK Parti Agri Il Baskanvekili Avukat Mahmut Ogur, belediye baskan aday adayligi basvurularinin 22 Kasim Çarsamba günü, belediye meclisi ile il genel meclisi üyeligi aday adayligi basvurularinin ise 3 Aralik Pazar günü sona erecegini belirtti.

Ogur, AK Parti hükümetinin Agri’ya yaptigi yatirimlari, planlanan çalismalari, AK Partili il ve ilçe belediyelerinin yaptiklari çalismalari anlatarak, Agri halkinin teveccüh göstermesi halinde tekrar il ve ilçe belediye baskanliklarini kazanmak istediklerini dile getirdi. Agri’nin kalkinmasi ve gelismesi için çalistiklarini ifade eden Ogur, “AK Parti olarak Agri’ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Agri halkinin destegi ve güveni ile 2024 yilinda yapilacak Mahalli Idareler Seçimleri’nde de basarili olacagimiza inaniyoruz. Aday adaylarimiza basarilar diliyoruz. Aday belirleme sürecinde en dogru karari verecegiz. Adaylarimizi Agri halkinin istekleri ve beklentileri dogrultusunda belirleyecegiz. Agri’ya en iyi sekilde hizmet edecek, vizyon sahibi, çaliskan, dürüst, samimi ve halka yakin adaylarimizi seçecegiz” dedi.

Ogur, aday adayligi basvurularinin ardindan seçim çalismalarina baslayacaklarini, Agri halkina projelerini ve hedeflerini anlatacaklarini, Agri’nin sorunlarini ve çözüm yollarini paylasacaklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA