Aydintepe Müftüsü Kabaoglu'na Veda Programi Düzenlendi

Aydintepe Ilçe Müftüsü iken Kastamonu Çatalzeytin Ilçe Müftülügüne atanan Mustafa Kabaoglu için Bayburt Il Müftülügünde veda programi organize edildi.

Aydintepe Müftüsü Kabaoglu'na Veda Programi Düzenlendi
5 Agustos 2021 tarihinden beri Aydintepe Ilçe Müftüsü olarak görev yapan Mustafa Kabaoglu onuruna, Bayburt Müftülügünde veda programi düzenlendi.

Programda konusan Il Müftüsü Abdurrahman Sahin, "Yaklasik 1 yildir Mustafa Hocamizla beraber görev yapiyoruz. Bu süreçte basarili çalismalarina sahit olduk. Özellikle mülki amirlerimizin Mustafa hocamizdan övgü ve memnuniyetle bahsetmeleri bizleri çok mutlu etti. Bayburt’ta hos bir sada biraktigini görüyoruz. Bundan sonraki hayatinda kendisine hayirli muvaffakiyetler diliyorum. Biz kendisinden raziyiz. Rabbim yar ve yardimcisi olsun" dedi.

Program dolayisiyla memnuniyetlerini ifade eden, Kabaoglu, Il Müftüsü Abdurrahman Sahin ve tüm müftülük personeline tesekkür ederek helallik istedi.

Programa Il Müftüsü Abdurrahman Sahin, Il Müftü yardimcilari Abdullah Aksoy, Fatma Tuba Altin, Sube Müdürleri Kemal Çelebi, Sadi Bayoglu, Ömer Turan, Hasan Ayyildiz ve müftülük personeli katildi.

Program sonunda Il Sahin, Ilçe Müftüsü Kabaoglu’na tesekkür ederek, plaket ve hediye takdim etti.
Kaynak: İHA