CHP Antalya'da Degisim

CHP’nin 38’inci Olagan Antalya Il Kongresi’nde Cumhuriyet Halk Partisi eski Antalya Milletvekili ve bir dönem CHP Antalya Il Baskanligi görevlerini sürdüren Nail Kamaci, CHP’nin yeni il baskani oldu.

CHP Antalya'da Degisim
CHP’nin 38’inci Olagan Antalya Il Kongresi, Nazim Hikmet Kongre Merkezi’nde yapildi. 647 delegenin oy kullandigi, kongrede mevcut baskan Nuri Cengiz’in yani sira, Cumhuriyet Halk Partisi eski Antalya Milletvekili ve bir dönem CHP Antalya Il Baskanligi ve Kumluca Ilçe Belediye Baskanligi görevlerini sürdürmüs olan Nail Kamaci yaristi. Kongrede CHP Genel Baskan Yardimcisi Semra Dinçer’in divan baskanliginda yapildi. Kongrede oy verme islemleri saat 18.00 itibariyle sona erdi. Yapilan sayimin ardindan resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Il Baskani Nuri Cengiz 208 oy alirken, Nail Kamaci 390 oy aldi. Bu sonucun ardindan Kamaci CHP’nin yeni il baskani oldu.

"Bu saatten sonra herkesin il baskaniyim"

Mevcut Il Baskani Nuri Cengiz konusmasinda, “Seçimin kazanani her zaman CHP’dir. Yolumuzu yürümeye devam edecegiz. Gelecegimiz karsi bu sorumlulugumuzu yerine getirme noktasinda buguna kadar nasil oldu ise bundan sonra da omuz omuza çalismaya devam edecegiz” dedi.

Yeni Il Baskani Kamaci ise, "Böyle bir görev için hepinize tesekkür ederim. Ben unutmayi ögrendim, bu saatten sonra herkesin il baskaniyim. Ilçe baskanlari bu partinin kolanlaridir, ne zaman karar alacaksam onlara danisacagim. Onlarin görüslerini alacagim” açiklamasini yapti.
Kaynak: İHA