Nigde'deki Cinayette 1 Tutuklama

Nigde’de aralarinda husumet bulunan iki grup arasinda çikan ve 1 kisinin hayatini kaybettigi, 1 kisinin de agir yaralandigi olayda süphelilerden 1’i tutuklanirken, 2’si adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Nigde'deki Cinayette 1 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, Fertek Mahallesi’ndeki bir eglence merkezinin önünde karsilasan iki taraf arasinda tartisma çikti. Kavgaya dönüsen olayda E.G. (38) ve H.D. tabanca ile vurularak yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye polis ve saglik ekibi sevk edildi. Nigde Ömer Halisdemir Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan yaralilardan E.G. hayatini kaybederken, durumu agir olan H.D. ise Kayseri’ye sevk edildi. Taraflar arasinda önceden husumet bulundugu iddia edilirken, olaya karistigi belirlenen K.A. ve Y.S. polis ekiplerince yakalandi. Olayin ardindan firar eden U.K. ise suç aleti ile birlikte Asayis Sube Müdürlügü ekiplerinin çalismalari sonucu saklandigi yerde yakalandi. Gözaltina alinan süpheli U.K., saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Sorusturma çerçevesinde gözaltina alinarak adliyeye sevk edilen süphelilerden U.K. tutuklanirken, K.A. ve Y.S. adli kontrol karari serbest birakildi.
Kaynak: İHA