Elazig Polisi Suçlulara Göz Açtirmiyor

Elazig’da polis ekiplerince gerçeklestirilen operasyonlarda 14 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan sahis yakalandi. Uygulamalarda ayrica dur ihtarina uymayarak kaçan sahsin üzerinden de 2 adet ruhsatsiz silah çikti.

Elazig Polisi Suçlulara Göz Açtirmiyor
Elazig Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü tarafindan, genel güvenlik ve genel asayisin saglanmasi, suça konu unsurlarin tespiti ve süpheli sahislarin yakalanmasina yönelik çalisma gerçeklestirildi.

Sanayi Mahallesi Demirciler Sokak üzerinde bulunan is yerinden gerçeklestirilen hirsizlik olayinin faili M.K. (21) ile hirsizlik ve uyusturucu madde kullanma suçundan 14 yil kesinlesmis hapis cezasi olan F.A.B. isimli sahislar tespit edilerek yakalandi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen 2 kisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Motosikletli Polis Timler Amirligince devam eden çalismalarda plakasi olmayan motosiklet sürücüsü dur ihtarina uymayarak kaçmasi neticesinde ekiplerce yakalandi. Sahsin yapilan üst aramasinda 2 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 6 adet fisek ele geçirildi. Sahis hakkinda yasal islem baslatildi.
Kaynak: İHA