Çinar'dan Ulasimda Konfor Vurgusu

Cafana mahallesindeki yol yenileme ve iyilestirme çalismalarini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Yesilyurt’un merkez ve kirsal yasam alanlarindaki ulasim aginin yüksek bir kaliteye ulasmasi için 7/24 mesai yaptiklarini söyledi.

Çinar'dan Ulasimda Konfor Vurgusu
Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, 2023 Yili Yatirim Programinda yer alan Cafana Mahallesindeki yollarin düzenlenmesi ve iyilestirme çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

‘Yol Medeniyettir’ anlayisi ile hareket edip Yesilyurt’ta bir yandan yeni yollar açarken diger taraftan mevcut yollarin kalitesini artirmaya devam eden Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekiplerini ziyaret ederek ‘kolayliklar’ dileyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, ilçenin yollarini güvenli ve modern hale getirerek vatandaslara rahat bir ulasim imkâni sunduklarini söyledi.



Yesilyurt’ta asfaltsiz yol kalmamasi için 7/24 sahada olduklarini hatirlatan Baskan Çinar, “Ilçemizin her kösesinde büyük bir hizla kalici ve sürdürülebilir isler yapiyoruz. Amacimiz ilçemizin her noktasinda hemsehrilerimizin daha rahat ve güvenli bir sekilde yasamini sürdürmesidir. Ilçemizin ulasim konforunu ve kalitesini arttirmak içinde imar yollarinin açilmasindan sicak asfalt serimine, sathi kaplamadan tas duvar ve perde duvar çalismalarina, kaldirim yenilemeden çevre düzenlemesine kadar her alanda aktif ve dinamik bir çalisma anlayisiyla vatandaslarimizin hizmetindeyiz. Bu dönemde özellikle pandemi ve dogal afetlerden dolayi nüfusu artmasindan dolayi ihtiyaçlari da artan kirsal yasam alanlarimizin yollarini kis ayi gelmeden düzenleyip rahat ve güvenli bir seviyeye ulastirmaya agirlik veriyoruz. Cafana mahallemizde asiri kullanimdan dolayi yipranan yollarimizi iyilestirmek içinde ekiplerimiz yogun bir tempoyla çalisiyorlar. Merkez ve kirsal yasam alanlarimizda asfaltsiz yol kalmayana kadar bu çalismalarimiz artarak devam edecektir. Ilçemizin yol aginin kalitesini artirmak bizim temel hedefimizdir. Bir yandan bozulan ve deforme olan yollarimizi bastan asagiya yenilerken diger taraftan yeni yollar açarak ulasim agimizi hem genisletiyoruz hem de araç trafigini rahatlatiyoruz. Hava sartlarinin iyi olmasini firsat bilerek kis ayina kadar tüm çalismalarimizi toparlayarak yollarimizi kis ayina hazirlamaya çalisiyoruz. Belediye olarak bir yandan sehrimizin insa ve imar sürecine tüm imkânlarimizla destek verirken diger taraftan yol yatirimlari ve diger hizmetlerimizle kendi bölgemizdeki yenilenme sürecini de basariyla sürdürmekteyiz. Verilen tüm görevleri eksiksiz bir sekilde yaparak ilçemizin tüm cadde ve sokaklarinda çalisan mesai arkadaslarimiza bir kez daha tesekkür ediyorum ve çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA