Çildir'da Kitap Okuma Projesi

"Çildir Okuyor" projesi kapsaminda Çildir’daki tüm okullarda egitim gören ögrencilere yönelik kitap okuma etkinligi düzenlenecek.

Çildir'da Kitap Okuma Projesi
Çildir Ilçe Kaymakamligi tarafindan yapilan açiklamada “Kiymetli ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz ve hemserilerimiz, çocuklarimizin gelisim, kültür ve kendini gelistirmesinde büyük önem arz eden kitap okuma aliskanligimizi gelistirmek için; Her Pazartesi, Çarsamba, Cuma ve Cumartesi Aksam Saat 19:00’da kitap basinda bulusuyoruz” denildi.

Kaymakam Ipek’ten ögrencilere çagri

“Çildir Okuyor” projesinin önemine vurgu yapan Çildir Kaymakami M. Enes Ipek tüm ögrencilere seslendi. Kaymakam Ipek yapmis oldugu açiklamada “ Kiymetli ögrenci kardesim! Kitap okuma aliskanliginin hayata bakis açisi, vizyon ve kattigi degerler bakimindan ne derece önemli bir kazanim oldugunu hepimiz biliyoruz. Bu sebeple ilçemiz Çildir’da Kaymakamligimizca ”Çildir Okuyor" projesi organize edilmektedir. Her hafta Pazartesi, Çarsamba, Cuma ve Cumartesi Aksam Saat 19:00’da kitap basinda bulusuyoruz. Sene sonunda en çok kitap okuyan 5 ögrencimize sürpriz hediyeler verilecektir. Yeni egitim-ögretim yilinin basarilar dolu bir yil olmasini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA