Cemal Ergün Caddesi'nde Degisim Basladi

Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin Uncubozköy Mahallesi’nde baslattigi degisim çalismalari Cemal Ergün Caddesi’yle devam ediyor. Ilk olarak MASKI Genel Müdürlügü tarafindan altyapi çalismalari gerçeklestirilen Cemal Ergün Caddesi, traverten ve bazalt kullanilarak yapilacak olan kaldirim düzenlemeleri, aydinlatma çalismalari ve asfalt uygulamasiyla yepyeni bir görünüm kazanacak. Çalismalardan duydugu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtari Halil Ogulganmis, Baskan Cengiz Ergün ve tüm ekibine tesekkürlerini iletti.

Cemal Ergün Caddesi'nde Degisim Basladi
Il genelinde prestij cadde projeleriyle yasam alanlarina bambaska bir hava kazandiran Manisa Büyüksehir Belediyesi, Baskan Cengiz Ergün önderliginde prestij caddelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Uncubozköy Mahallesi’nde Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi ve Adliye’nin bulundugu sehrin en islek caddelerinden olan sokaklarda ve 5515 Sokak’ta gerçeklestirilen prestij cadde düzenlemesinin ardindan Cemal Ergün Caddesi’nde de çalismalara start verildi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskani Kurtulus Kuruçay, Uncubozköy Mahalle Muhtari Halil Ogulganmis ve Sube Müdürleri ile birlikte Cemal Ergün Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Muhtar Ogulganmis ve mahalle sakinlerine çalismalar hakkinda bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, “Prestij Cadde düzenlemesi çerçevesinde ilk olarak MASKI Genel Müdürlügü tarafindan altyapi çalismalari gerçeklestirildi.

Ardindan kaldirim düzenlemesi ve aydinlatma çalismalarina baslanildi. Kaldirim düzenlemesinde traverten, bazalt agregali bordür ve oluk kullaniyoruz. Oluk dösemesinin tamamlanmasinin ardindan asfalt çalismalari da baslayacak. Çalismalarin tamamlanmasiyla Cemal Ergün Caddesi yepyeni bir görünüm kazanacak” dedi.

Uncubozköy Mahallesi’nde gerçeklestirilen çalismalardan duydugu memnuniyeti dile getiren Uncubozköy Mahalle Muhtari Halil Ogulganmis ise, “Bitince çok güzel olacak. 5515 Sokak’tan belli. Sikir sikir oluyor, çok güzel oluyor. Cengiz Baskanimiza çok tesekkür ederim. Emegi geçenlerden Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA