Baskan Dogan, Üst Yapi Çalismalarini Yerinde Inceledi

Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, ilçenin üst yapi çalismalarini yakindan incelemek ve vatandaslarin daha iyi bir yasam kalitesi elde etmelerine katki saglamak amaciyla sahada aktif olarak çalismalarini sürdürüyor.

Baskan Dogan, Üst Yapi Çalismalarini Yerinde Inceledi
Baskan Dogan, Gazi Emet Ilkokulu arkasindaki ögrenci girisi yolunda devam eden kilit parke tasi döseme çalismalarini yerinde inceledi. Ögrencilerin daha güvenli bir ortamda okullarina gidebilmeleri için önemli bir adim olan çalismalarin ilerleyisi hakkinda bilgi aldi.

Dogan, üst yapi çalismalarinin sürdügü bölgelerdeki vatandaslarin yasam konforunu artirmak ve altyapi sorunlarina çözüm getirmek için ekiplerle birlikte yogun bir çaba içerisinde olduklarini belirtti.

Emet halkinin beklentilerine yanit vermek ve ilçenin gelisimine katkida bulunmak amaciyla yürütülen çalismalarin önemine vurgu yapan Baskan Dogan, "Halkimizin yasam kalitesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Altyapi ve üst yapi çalismalarimizin ilerlemesi, ilçemizin daha modern ve yasanabilir bir yer olmasina katki saglayacak" dedi.

Kaynak: İHA