Tekden Hastanesi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor

Yaptigi cihaz yatirimlarinin yani sira hekim kadrosuna da takviyeler yapmaya devam eden Özel Denizli Tekden Hastanesi, birbirinden deneyimli isimleri kadrosuna katti. Kalp Damar Cerrahisi, Onkoloj, Genel Cerrahi, Kadin Hastaliklari ve Dogum, Çocuk Hastaliklari, Anestezi ve Reanimasyon, Dahiliye, Acil Servis, Üroloji gibi branslarda mevcut kadrosunu daha da güçlendirdi.

Tekden Hastanesi Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor


Denizli’de 20 yili askin süredir saglik hizmeti veren Özel Denizli Tekden Hastanesi, geçtigimiz aylarda cihaz yatirimlari yaparak hastane kalitesini daha da ileri tasiyan hastane yönetimi, bu kez de birbirinden deneyimli, basarili ve sevilen hekimlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmani Op.Dr. Serkan Akcan, Onkoloji ve Dahiliye Uzmani Doç.Dr. Mustafa Öztürk, Genel Cerrahi Uzmani Op.Dr. Ümit Yasar Sahin, Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Op.Dr. Murat Gökhan Kinas, , Çocuk Hastaliklari Uzmani Uz.Dr. Vefa Mirzaliyeva, Gögüs Hastaliklari Uzmani Uz.Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, Anestezi ve Reanimasyon Uzmani Uz.Dr. Deniz Ekren , Üroloji Uzmani Op.Dr. Mais Allahverdiyev, Acil Sevis hekimleri Dr.Mevlüt Sahin ve Dr. Cahit Isler’i kadrosuna katti.

Hastane yönetiminden doktorlara ziyaret

Genel Müdür Kemal Akcan, Bashekim Dr.Sakir Bayur, Genel Müdür Yardimcisi Cemal Isik, Bashekim Yardimcisi Doç.Dr. Serife Akalin, Hastane Müdürü Ilhan Alper Ismen ve Bashemsire Cemile Balikçioglu, hastane bünyesine katilan doktorlari tek tek ziyaret ederek hayirli olsun temennisinde bulundular.
Kaynak: İHA