Orhaneli'nin Çehresi Degisiyor

Bursa’nin dag ilçesi Orhaneli’ye, 200 bin metrekare parke tasi dösendi.

Orhaneli'nin Çehresi Degisiyor
Orhaneli Belediyesi, ilçenin birçok yerinde sürdürdügü yol, kaldirim ve çevre düzenleme çalismalariyla mahallelerin çehresini degistiriyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri bu çerçevede kilit parke tasi yol ve kaldirim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Belediye, 2023 yili itibariyle 65 bin metrekare, 4 yilda ise toplam 200 bin metrekare kilit parke yol ve kaldirim çalismasi gerçeklestirdi. Zarar görmüs ve yipranmis durumda olan yol ve kaldirimlarin yenilenmesinin yani sira yeni kaldirim düzenleme ve döseme çalismalari ihtiyaç duyulan mahallelerde devam edecek.

Orhaneli Belediyesi’nin ilçe sakinlerine daha iyi bir hayat kalitesi sunma amacina odaklandigini ifade eden Orhaneli Belediye Baskani Ali Aykurt, "Her mahallemizin beklentisine cevap verebilmek için yogun bir tempo ile çalisiyoruz. Özellikle alt yapi çalismalarimiz ile basladigimiz bir hizmet yolculugu bu. Elektrik direklerinin yol altina alinmasi, aspest borularin degistirilmesi ve dogalgaz hatti dösemelerinden sonra çalismalarimiz hiz kazandi. Üst yapi çalismalarimizla yollarimizi istenilen seviyeye ulastirmaya devam ediyoruz. Vatandaslarimizin rahat, huzurlu ve sikintisiz bir yasam sürdürebilmeleri için belediye olarak elimizden gelen bütün imkanlari kullaniyor ve hizmete sunuyoruz" dedi.

Baskan Aykurt, fen isleri ekiplerinin çalismalarini yerinde inceleyip mahalle sakinleriyle sohbet ederken, çalisanlara da yardim etti.
Kaynak: İHA