Norveçli Ünlü Top Model Antalya'ya Geliyor

Yeryüzünün tükenen kaynaklarina dikkat çekmek için özel olarak hazirlanacan podyumda Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen’e 70 Türk manken eslik edecek.

Norveçli Ünlü Top Model Antalya'ya Geliyor
Aralarinda Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendal Jenner ve Isabeli Fontana’nin da oldugu onlarca top modeli podyumunda yürüterek dünya çapinda ses getiren moda sovlarina imza atan Dosso Dossi Fashion Show, yine bir önemli ismi agirlamaya hazirlaniyor. 15 Aralik’ta 70 mankenin katilimi ile gerçeklesecek büyük defilenin bas mankeni Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen olacak.

Türkiye’nin en büyük moda sovlarini yapan Dosso Dossi Fashion Show, 13-18 Aralik tarihleri arasinda Antalya’da düzenlenecek. 20 ülkeden yaklasik 5 bin tekstil alicisinin bir araya gelecegi etkinlik, yine uzun süre konusulacak. Etkinlik kapsaminda düzenlenecek defilede, Türk tekstil ürünlerinin 2024 ilkbahar-yaz tasarimlari sergilenecek. Defilenin bas mankeniyse Victorias Secret’in ünlü yüzlerinden Norveçli Freda Aasen olacak. 28 yasinda ve 1.77 boyundaki manken, geçtigimiz yil Italyan is insani Tommy Chiabra ile yaptigi evlilikle magazin gündemini mesgul etmisti. Bir alisveris merkezinde kesfedilmesinin ardindan mankenlik kariyerinde hizli ilerleyen Freda Aasen, dünya çapinda pek çok marka ile çalisti.

"2 bin kisilik defile"

Ünlü top modellerin yani sira podyum konseptleriyle de adindan söz ettiren Dosso Dossi Fashion Show için yine özel bir tasarim hazirlanacak. Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Baskani Hikmet Eraslan, Nest Convention Center’da toplam bin 400 metrekarelik bir alanda gerçeklestirilecek defileyi iki bin özel davetlinin izleyecegini söyledi.

Defilenin tasarimiyla da gündeme gelecegini belirten Hikmet Eraslan, “Yeryüzü kaynaklarinin dogru kullanimina dikkat çekecegiz. Dünyamizin kurak ve çöllesmis görünümünü fanuslar içinde kurtarilabilmis bitkilerle verecegiz. Sürdürülebilirlik kavramina vurgu yapacagiz” dedi.

Sanat yönetmeni ve koreograf Yasin Soy esliginde podyuma çikacak olan mankenler, defilenin finalinde özel olarak tasarlanmis kirmizi kiyafetlerle yürüyerek Cumhuriyetimizin 100. yil coskusunu podyuma tasiyacak.
Kaynak: İHA