Elazig'da RAM Özel Egitim Projesi Kapanis Programi Gerçeklesti

Elazig’da “Bütünlestirici Özel Egitim Hizmetlerinde Ögrenme Ortamlarinin Gelistirilmesi” konulu projenin kapanis programi düzenlendi.

Elazig'da RAM Özel Egitim Projesi Kapanis Programi Gerçeklesti
Elazig’da Rehberlik ve Arastirma Merkezi Müdürlügü (RAM) tarafindan özel egitim hizmetlerinde ögrenme ortamlari gelistirip zenginlestirilerek özel egitim ve kaynastirma, bütünlestirme egitiminin kalitesinin artirilmasi amaciyla baslatilan Özel Egitim Hizmetlerinde Ögrenme Ortamlarinin Gelistirilmesi Projesinin kapanis programi gerçeklestirildi.

Kapanis programina Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Yigit, akademisyenler, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, egitim yöneticileri ve ögretmenler katildi.

Elazig Rehberlik ve Arastirma Merkezi tarafindan hazirlanan projenin açilis konusmasini yaparak projenin hedefi ve amaçlari konularinda bilgi veren RAM Müdürü Bekir Erol, proje dahilinde özel egitim ile bütünlestirme, kaynastirma egitimiyle iliskili ögretmenlere egitim verildigini ve RAM bünyesinde tani ofisi kurulacagini ifade etti.

Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Yigit ise, “Özel Egitim Hizmetlerinde Ögrenme Ortamlarinin Gelistirilmesi” projesini önemsediklerini ifade ederek projeye katilan ve egitim alan ögretmenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA