Bursa'da Kiracisini Soyan Ev Sahibi Kamerada

Bursa’da kisa süre önce kiraya çikan bir kadin, ev sahibi tarafindan dolandirildi. Durumu anlayan kiraci eve taktigi güvenlik kamerasi sayesinde süphelinin ev sahibi oldugunu gördü. Polis ekiplerince gözaltina alinan zanlinin, kiracisinin 400 bin lira degerinde ziynet ve dövizini çaldigi tespit edildi.

Bursa'da Kiracisini Soyan Ev Sahibi Kamerada
Merkez Osmangazi ilçesi Baglarbasi Mahallesi 2. Kizil Sokak üzerinde kisa süre önce ev tutan Ecem Gökçe S., (33) ev sahibi Aysegül K. (42) ile komsuluk iliskilerine basladi.

Bir süre sonra odasindaki ziynet esya ve döviz koydugu kutunun açildigini ve degerli esyalarinin azaldigini fark eden Ecem Gökçe S., bunun üzerine evine güvenlik kamerasi taktirdi.

Komsuluk iliskileri devam eden Ecem Gökçe, ev sahibi Aysegül K.’yi çaya davet etti. Kirayi ödemek için cebinden dolar çikaran Gökçe, ev sahibine parayi verirken, ikili sohbet sonrasi dagildi. Eglenmek için disari çikan Gökçe, evine kurdugu kamera ve alarm sisteminden dolayi cep telefonuna gelen bildirim sonrasi kamera kayitlarini izledi. Ev sahibinin degerli esyalarin oldugu kutudaki paralarini aldigi gören kiraci, gözlerine inanamadi.

Durumu polis ekiplerine bildirdi

Parasini çalan kisinin ev sahibi oldugunu anlayan Gökçe, durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine harekete geçen Bursa Asayis Sube Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi inceledigi güvenlik kameralarinin ardindan ev sahibine operasyon düzenledi.

Ev sahibini takip eden ekipler para ve altinlara ulasirken, Aysegül K. ise gözaltina alindi.

Hirsizlik anlari kameraya yansiyan süphelinin emniyetteki islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA