Giresun'da Millet Bahçesi Projesi Devam Ediyor

Giresun’da 24 bin 160 metrekare alana insa edilecek olan Millet Bahçesinin yapimi hiz kazandi.

Giresun'da Millet Bahçesi Projesi Devam Ediyor
Giresun sehir merkezinde yer alan Atatürk Stadyumunun yerine insa edilmekte olan ve içerisinde 15 bin m2 yesil alan, kosu yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alani, açik otopark, peyzaj donati alanlari, yaya yürüyüs yollari, tematik bahçeler, biyolojik gölet ve kütüphane yer alan Millet Bahçesi Projesinin en kisa zamanda bitirilerek hizmete açilmasi hedefleniyor.

Millet Bahçesi Projesiyle ilgili bilgi veren Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, “Sehrin sosyal hayatina yeni bir soluk getirecek olan bu devasa projenin yapim çalismalarinda

Giresun’umuz yesili ve mavisi ile dogal güzellikleri ile ülkemizin en güzel sehirlerinden birisidir. Iklimiyle, findigiyla, dogasiyla, kültür çesitliligiyle yüksek potansiyele sahiptir. Bizler de belediye olarak sehrimizdeki potansiyeli en üst seviyeye çikarmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Sehrimize vizyon katacak projeleri, çalismalari bir bir hayata geçiriyoruz. Millet Bahçemizde de ailelerimizle ve sevdiklerimizle yesilin içinde güzel dakikalar geçirecegiz. Biz bu sözleri seçim için degil, vatandaslarimizin hizmetlerin en güzeline layik oldugu için vermistik. Hizla devam eden çalismalarin bir an önce tamamlanarak hizmete açmayi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA