Cemar'dan Baskan Tosun'a Forma Hediyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Manisa FK’nin forma sponsoru olan Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçin, Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun’u makaminda ziyaret ederek, forma hediye etti.

Cemar'dan Baskan Tosun'a Forma Hediyesi
Türkiye’nin önde gelen traverten üreticilerinden biri olan ve Kula’dan dünyaya yaptiklari ihracatla hem ilçenin hem de Manisa’nin uluslararasi pazarda taninmasinda önemli bir rol oynayan Cemar Mermer ve Traverten’in Genel Müdürü Yusuf Yalçin, Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun’u makaminda ziyaret etti. Firma ile belediye ortakliginda Kula’da yürütülen çalismalarin ele alindigi ziyarette Genel Müdür Yalçin, Cemar Mermer ve Traverten’in forma sponsoru oldugu Manisa FK’nin formasini Baskan Tosun’a hediye etti. Baskan Tosun’u ziyaretinde Kula ve bölgesinde yürütülen çalismalarla ilgili görüs alisverisinde bulunduklarini dile getiren Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçin, Kula’nin önemli projelerine katki saglamaktan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi. Baskan Tosun’un samimi karsilamasi ve hos sohbetinden dolayi da tesekkürlerini ileten Genel Müdür Yusuf Yalçin, Baskan Tosun’a çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Kula Belediye Baskani Hüseyin Tosun da Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçin’a tesekkür ederek 1.Lig’de Manisa’yi basarili bir sekilde temsil eden Manisa FK’ya ve Cemar Mermer ve Traverten’e çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA