Tayfun Canli Ida Ultra Maraton Tarihini Açikladi

Balikesir’in Edremit Belediyesi’nin ev sahipliginde bu yil 7. kez Kazdaglari’nda düzenlenecek Ida Ultra Maraton 1-2-3 Aralik tarihinde yapilacak.

Tayfun Canli Ida Ultra Maraton Tarihini Açikladi
Edremit ilçesindeki Kazdaglari’nda 6 yildan bu yana her yil daha da büyüyerek devam eden Ida Ultra Maraton’un 7.’si 1,2,3 Aralik tarihlerinde gerçeklestirilecek. Ida Ultra Maraton Organizasyon Komitesi Baskani Polat Dede, Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli’yi ziyaret ederek organizasyonla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Dede, Edremit Belediyesi’nin destekleri ile Ida Ultra Maraton’un her geçen yil daha da büyüdügünü geçen yil 17 ülkeden bin 700 sporcuyu agirladigini bu yil ise 25 ülkeden 2 binin üzerinde katilimin bekledigini ifade etti.

Dede, mevcut parkurlara ilave olarak 8,5 km’lik yeni bir parkurun maratona eklendigini de ifade etti.

Dede, Baskan Yardimcisi Canli’ya ilgi ve desteklerinden dolayi tesekkürlerini iletti.

Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli’da efsanelere konu olan Kazdaglari’nda bir kez daha yerli ve yabanci sporculari agirlamaya hazirlandiklarini ifade ederek “Edremit Belediyesi olarak sporun her bransina destek olmaya çalisiyoruz. Bu yil 7. kez sporcularimizi 1-2-3 Aralik’ta konuk edecegiz. Kazdaglari’nin yemyesil dogasi içinde zorlu parkurlarda mücadele edecek olan basarilar diliyorum” dedi.

Türkiye’nin ilk kis maratonu olma özelligi tasiyan maraton, Çanakkale Küçükkuyu Beldesi’nin Yesilyurt Köyü’nden baslayarak Kazdaglari’nda ki vadi ve dereleri asarak Edremit’in Güre Mahallesi’nde tamamlanacak.
Kaynak: İHA