Ankara'da Parktaki Cinayetle Ilgili 3 Kisi Tutuklandi

Ankara’da bir gencin parkta silahla basindan vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltina alinan 3 kisi tutuklandi.

Ankara'da Parktaki Cinayetle Ilgili 3 Kisi Tutuklandi
Olay, Mamak ilçesinde bulunan bir parkta meydana geldi. Dogukan Kabak (23), daha önce husumet yasadigi U.Ü. ve beraberindeki kisilerle henüz bilinmeyen bir sebepten tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine U.Ü., yaninda bulunan silahla Kabak’a ates ettikten sonra beraberindekilerle kaçti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Basina isabet eden kursun sonucu agir yaralanan Kabak, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. 6 süpheli güvenlik ekiplerince gözaltina alindi. Adli Tip Kurumundaki kontrollerin ardindan, Ankara Adliyesine getirilerek Cumhuriyet savcisina ifade veren süpheliler, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimligine sevk edildi. Buradaki islemlerin ardindan, M.E., U.Ü., Y.A., ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanirken, A.G.A., S.Ü., Ö.B.T., adli kontrol tedbirleri kapsaminda serbest birakildi.

Süpheli U.Ü.’nün avukati Ali Erdem, “Karsi tarafla kavga halinde gerçeklesen olayda müvekkilimin haksiz tahrikten yararlanma ihtimali bulunmaktadir. Bu nedenle tutuklanmasi ölçülülük ilkesine aykiri olacaktir. Adli kontrol hükümleri bu asamada yeterli olacaktir, tutuksuz yargilanmasini talep ederiz“ ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA