Tayfun Canli Edirne'li Muhtarlari Misafir Etti!

Balikesir’in Edremit Belediyesi, Edirneli Mahalle Muhtarlarini ilçede konuk etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla kente gelen muhtarlar Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli ve Edremit Muhtarlar Dernegi Baskani Hayati Uysal tarafindan karsilandi.

Tayfun Canli Edirne'li Muhtarlari Misafir Etti!
Edirne Merkez Mahalle Muhtarlari Edirne Belediyesi’nce düzenlenen etkinlikler dahilinde Edremit’i ziyaret etti. Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli ve Edremit Muhtarlar Dernegi Baskani Hayati Uysal ev sahipligi yapti.

Edirneli konuklarini Edremit’te agirlamanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Edremit Baskan Yardimcisi Tayfun Canli; “Demokrasinin temel tasi degerli muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladigimiz günün ertesinde Osmanli’ya baskentlik yapmis kadim sehir Edirne’den 24 mahalle muhtarimizi, Kuvvayi Milliye’nin sehri Edremit’imizde agirlamanin onurunu ve mutlulugunu yasadik. Yerel yönetimlerin mihenk tasi kiymetli muhtarlarimiz ve degerli konuklarimizla bir araya gelip güzel bir gün geçirdik. Edirneli muhtarlarimiza ziyaretleri için tesekkür ediyorum.” dedi.

Edirne Muhtarlar Dernegi Baskani Irfan Tasmali, Edirne Belediyesi Özel Kalem Müdürü Egemen Ilgin ve beraberdeki mahalle muhtarlari misafirperverliklerinden dolayi Canli’ya tesekkür ederek Edirne Belediye Baskani Recep Gürkan’in hediyelerini takdim ettiler. Edirne Muhtarlar Dernegi Baskani Tasmali “Böyle genç bir yöneticiyi görmek bizi çok mutlu etti. Tayfun baskanimizin ilgi ve alakasina çok tesekkür ediyoruz. Basarilarinin devamini diliyoruz” dedi.

Edirneli muhtarlar belediye ziyaretinin ardindan Edremitli meslektaslari ile birlikte kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettiler.
Kaynak: İHA