Ranzanin Altinda Cesedi Bulundu, Katili Oglu Çikti

İçel’de kayip ihbari üzerine adresine gidilen sahsin cesedi ranzanin altindan çikti. Polisin yaptigi çalismada bogularak öldürüldügü belirlenen sahsin katili oglu çikti.

Ranzanin Altinda Cesedi Bulundu, Katili Oglu Çikti
Olay, Erdemli ilçesi Kizkalesi Mahallesi Çakir Hasan Caddesi’ndeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’de yasayan çalismak için tatil bölgesi İçel Kizkalesi’nde bulunan Ali Saygun’a ulasamayan ailesi kayip basvurusunda bulundu. Bunun üzerine polis sahsin Kizkalesi Mahallesi’nde kaldigi eve gitti. Evde inceleme yapan polis, Saygun’un cansiz bedenini ranza altinda üstü örtülü sekilde buldu. Olay yeri ekiplerinin çalismasinin ardindan ceset ön otopsi için önce Erdemli Devlet Hastanesi’ne arindan da Adli Tip Kurumuna kaldirildi. Bogularak öldürüldügü ortaya çikan Saygun’un katili ile ilgili çalisma yapan polis, aile bireyleri ile yaptigi görüsmede eve en son oglu E.S.’nin (20) geldigini belirledi. Süpheli E.S. Gaziantep’te yakalanarak İçel’e getirildi.

Erdemli Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde ifadesi alinan süpheli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Mahkemeye çikartilan ve cinayeti itiraf ettigi ögrenilen süpheli ogul tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA