Marmaris'te Halk Büfe Açildi

Uygun fiyatlariyla vatandaslara hizmet edecek olan Halk Büfe açildi. Açilisa katilan Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay “Sirada Halk Market var” dedi.

Marmaris'te Halk Büfe Açildi
Marmaris Belediyesi istiraki olan Halk A.S. tarafindan vatandaslarin hem ekonomik hem de kaliteli hizmet almasi için Halk Büfe açildi. Halk Kafe ve Halk Ekmek Büfelerinin ardindan Halk Büfe de vatandaslarin hizmetine sunuldu. Saman Iskelesi’nin karsisinda yer alan Halk Büfe’nin açilisi bugün Belediye Baskani Mehmet Oktay’in da katilimiyla gerçeklesti. Açilisa baskan yardimcilari, CHP Ilçe Baskani Ömer Bozdemir, partililer ve vatandaslar katildi.

Ilk günden bu yana en önemli hedeflerinden birinin vatandaslari kaliteli, saglikli ve ekonomik fiyatli ürünlerle bulusturmak oldugunun altini çizen Baskan Oktay, ayni sermaye aktarimi ile bu amaçla kurulan Halk A.S’nin günden güne büyüdügünü belirterek sunlari söyledi; “Halk Kafe ve Halk Ekmek Büfelerinden sonra Halk Büfemizi de kent halkimizin hizmetine açtik. Halk kafelerdeki temel prensibimiz olabilecek en kaliteli ürünlerle güler yüzlü hizmet anlayisiyla kentimizin farkli noktalarinda çok daha uygun fiyatlarla hizmet saglamak”

Içmeler dahil farkli noktalarda Halk Kafe açilmasi için çalismalarin sürdügünü kaydeden Baskan Oktay “Halk ekmek büfelerimizden de çok olumlu dönüsler aldik. Halk market çalismalarimizi da hizlandirdik. En yakin zamanda halk marketimiz de hizmete açilacak. Geçtigimiz yillarda Marmaris’te böyle bir hizmete gerek yokken simdi içinde bulundugumuz ekonomik sartlar nedeniyle ne yazik ki Marmaris’te dahi emeklilerimizin, emekçilerimizin bu gibi hizmetlere ihtiyaç dogdu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA