Kocaeli'deki Aile Katliaminda Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yasanan aile katliaminda ölü sayisi 3’e yükseldi. Emekli uzman çavus ates açmasi sonucu 22 yasindaki oglu olay yerinde ölürken, agir yaralanan kendisi ve esinin de hastanede hayatini kaybettigi ögrenildi. Uzman çavusun agir yaraladigi kizinin ise saglik durumu ciddiyeti koruyor.

Kocaeli'deki Aile Katliaminda Ölü Sayisi 3'E Yükseldi
Olay, Donanma Mahallesi 4’üncü Sokak’ta bulunan 3 katli binanin 3’üncü katindaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli uzman çavus Nevzat A. bilinmeyen bir sebepten dolayi silahiyla esi Züleyha A. ile çocuklari Nur Seda A. ve Oguzhan A.’ya (22) ates etti. Nevzat A. daha sonra ayni silahla kendisini vurdu. Silah seslerini duyan komsular 112 Acil Çagri Merkezine ihbar verdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi olay yerine yapilan Nevzat A., Züleyha A. ve kizlari Nur Seda A. agir yarali olarak çevre ilçelerdeki hastanelere kaldirildi. Yapilan tetkiklerde Oguzhan A.’nin olay yerinde hayatini kaybettigi tespit edildi. Oguzhan A.’nin cenazesi otopsi yapilmak üzere morga götürüldü.

Ölü sayisi 3’e yükseldi

Agir yarali emekli uzman çavus Nevzat A. ve esi Züleyha A.’nin doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen hayatini kaybettigi ögrenildi. Olayda ölü sayisi 3’e yükselirken, astsubayin kizi Nur Seda A.’nin saglik durumu ciddiyeti koruyor.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA